Partnerprogramma

Overzicht


IdFrm LED Verlichting is de specialist in het leveren van goed licht. Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid zijn voor ons de meest belangrijke waarden. We streven altijd naar de best mogelijke kwaliteit LED modules en armaturen. Deze ontwerpen en produceren we in Nederland. Doordat we lokaal produceren is het mogelijk om snel in te spelen op specifieke wensen van de klant. Daarnaast zorgt het ervoor dat we tijdens het ontwerp en productieproces kunnen toezien op de gewenste kwaliteitseisen. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en een sterk argument voor bedrijven om voor LED te kiezen.

We zijn op zoek naar partners in Nederland die samen willen werken aan een landelijk dekkend netwerk. De belangrijkste gedachte achter het partnernetwerk is het bereiken van schaalvoordelen die voor individuele bedrijven lastig te bereiken zijn.

Zo biedt een samenwerking met IdFrm vele voordelen. IdFrm neemt een groot deel van de werkzaamheden van u over, zodat u zich kan focussen op de activiteiten die voor u en de klant het meeste waarde toevoegen. Daarnaast krijgt u ondersteuning van IdFrm en haar andere partners. Zo staan we samen sterker.


Voordelen van de samenwerking

  • Actieve nationale en lokale marketing vanuit IdFrm om leads te genereren voor toekomstige projecten en verdere naamsbekendheid op te bouwen.
  • Gedrukt en digitaal marketingmateriaal om potentiĆ«le klanten een impressie te geven van het portfolio van de verschillende partners en de beschikbare producten.
  • Ondersteuning bij de verkoop door middel van trainingen en de eerder genoemde marketinginitiatieven en materialen. Hier wordt besproken wat goed licht is, wat de voordelen van goed licht zijn en hoe u dit kunt overbrengen naar de klant toe.
  • IdFrm ondersteunt haar partners met de backoffice werkzaamheden. Wij ontwerpen lichtplannen, produceren en leveren de producten en diensten en ondersteunen met de aftersales.
  • Daarnaast ondersteunen we met administratieve werkzaamheden. Zo bent u zo min mogelijk tijd kwijt aan werkzaamheden die weinig waarde toevoegen voor uw bedrijf.
  • Geen voorraden of initiĆ«le investering in uw productaanbod. IdFrm neemt het leveren van de producten en diensten op zich.
  • Onderdeel van het partnerprogramma betekent dat u niet alleen werkt, maar ondersteuning krijgt van IdFrm en de rest van het netwerk.

Vanaf 1 januari 2018 is het partnerprogramma van start gegaan. We zijn daarom nu op zoek naar bedrijven die samen willen werken met IdFrm. We zoeken partners die binnen hun regio een relevant netwerk hebben en samen met IdFrm willen werken haar missie om elk pand in Nederland te voorzien van goed en duurzaam licht te bereiken.

Hierbij zoeken we naar bedrijven uit verschillende sectoren. Bedrijven uit de verlichtingsbranche kunnen zich bij het netwerk aansluiten om schaalvoordelen te halen die alleen niet mogelijk zijn. Daarnaast neemt IdFrm veel werkzaamheden die minder waarde toevoegen over, zodat u meer tijd kan besteden aan de activiteiten die waarde toevoegen voor uw bedrijf.

Bedrijven uit andere sectoren kunnen ook voordeel halen uit een samenwerking met IdFrm. Als uw bedrijf actief is als installateur, projectontwikkelaar of interieurarchitect, dan kunt u door uw samenwerking uw omzet verhogen en uw klanten meer waarde bieden. Met IdFrm als uw verlichtingspartner kunt u de best mogelijke lichtoplossing leveren aan uw klanten.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer op een van de onderstaande pagina's. Kies de sector waar uw bedrijf ondervalt en lees meer over het samenwerkingsverband.


Verlichting

Werkt u ook in de verlichtingsbranche en wilt u weten wat voor voordelen het partnerprogramma voor u heeft?

Lees meer

Andere sectoren

IdFrm werkt ook samen met installateurs, projectontwikkelaars, interieurarchitecten en andere bedrijven die projectmatig werken. Kijken hoe u meer voor uw klanten kunt betekenen en meer winst kunt maken met uw projecten?

Lees meer

Contact

Wilt u meer informatie over het partnerprogramma en wat een samenwerking voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over wie we zijn en wat we samen hopen te bereiken.

Neem contact op